• Reklama

P艂atno艣膰 za PO

Prowadzimy lu藕ne rozmowy o grze, zadajemy pytania itp.

P艂atno艣膰 za PO

Postprzez Maxiu » 5 gru 2009, o 12:52

Witam,zastanawiam si臋 czy kto艣 dokona艂 op艂aty abonamentowej bez u偶ycia kredyt贸wki?
tak jako艣 wysz艂o i偶 nie mam ani kredyt贸wki ani znajomego z tak膮 kart膮 kt贸ry m贸g艂by mi pom贸c a nie ukrywam i偶 nie chce mi si臋 zak艂ada膰 kolejnego trialowego konta i zaczynac budowa膰 od nowa...
pozdro
Maxiu

Do艂膮czy艂(a): 11 pa藕 2009, o 13:55

Reklama

Re: P艂atno艣膰 za PO

Postprzez JShow » 5 gru 2009, o 15:44

Obecnie nie ma innego sposobu na p艂acenie za Planet Offer opr贸cz kart kredytowych. Dla mnie jest to skandal poniewa偶 ja mam kart臋 p艂atnicz膮 i jej ju偶 nie obs艂uguje. W przysz艂o艣ci ma by膰 dodany PayPal co u艂atwi nam prac臋 bo wystarczy tylko wp艂aci膰 tam kas臋 i dokona膰 przelewu.
JShow

Do艂膮czy艂(a): 14 lis 2009, o 00:50

Postprzez Maxiu » 5 gru 2009, o 17:17

tylko 偶e dla PayPal wymagana jest karta kredytowa o ile si臋 nie myl臋...
ja do przelew贸w na jakie艣 serwisy zagraniczne u偶ywam moneybookers.com dzia艂a jak portfel mi臋dzynarodowy,tyle 偶e nim nie da si臋 zap艂aci膰 za CXL
Maxiu

Do艂膮czy艂(a): 11 pa藕 2009, o 13:55

Postprzez JShow » 5 gru 2009, o 17:31

Wiesz na pocz膮tku te偶 tak my艣la艂em, ale kiedy po raz pierwszy by艂em zmuszony skorzysta膰 z PayPal'a dowiedzia艂em si臋 偶e nie trzeba rejestrowa膰 tam 偶adnej karty! Wystarczy tam tylko zrobi膰 konto, wys艂a膰 przelew bankowy na konto PayPal'u i wtedy z niego zap艂aci膰. Zalet ten serwis ma wiele, ale te偶 i troch臋 wad. Je偶eli chcesz dowiedzie膰 si臋 wi臋cej na temat PayPala poczekaj jeszcze z tydzie艅 bo jak przyjdzie mi gra to zamierzam zrobi膰 poradnik na temat jak kupowa膰 CXL za granic膮 i tam na pewno uwzgl臋dni臋 p艂acenie przez PayPal. Jednak na wiele ci si臋 to nie zda bo podobno opcja p艂atno艣ci PayPal za PO ma by膰 dopiero za miesi膮c.
JShow

Do艂膮czy艂(a): 14 lis 2009, o 00:50

• Reklama

Powr贸t do Og贸lnie o Cities XL

Kto przegl膮da forum

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten dzia艂: Brak zalogowanych u偶ytkownik贸w i 1 go艣膰