• Reklama

wielkie rozczarowanie!!!!!

cities xl 2012
Ogólna dyskusja o grze Cities XL 2012

wielkie rozczarowanie!!!!!

Nieprzeczytany postprzez kryspe » 31 paź 2011, o 00:01

Witam

Chciałbym zauważyć,że w dniu premiery kupiłem całkiem nowiutką cities 2012 licząc tak jak to było od miesięcy zapowiadane na pewne zmiany co pozwoliłoby w pewnym sensie na poznanie i przeżycie czegoś nowego. Niestety ku memu zdziwieniu i wielkiemu rozczarowaniu po kilkunastu godzinnej grze doszłem do wniosku, że zostałem oszukany kupując tą samą grę co rok wcześniej, urozmaiconą wyłącznie o kilka map i budynków, Focus najnormalniej w świecie jak zwykły kapitalistyczny "pasożyt" widocznie chciał sprzedać swoim wiernym fanom ten sam produkt co rok wcześniej wyciągając w ten sposób dodatkowe pieniądze...!!! Także z mojej strony wiele krytyki i rozczarowania pod adresem wydawcy. Uważam, ze fani owej gry zostali po prostu Oszukani!
Pozdrowienia dla wszystkich wirtualnych burmistrzów.
kryspe
Populacja +1

Online: 1h 39m

Reklama

Re: wielkie rozczarowanie!!!!!

Nieprzeczytany postprzez Slawo » 4 lis 2011, o 13:49

Zgadzam się z kolegom. Pierwszy raz się tak rozczarowałem grą. Jeżeli macie poprzednią część NIE KUPUJCIE NOWEJ, nawet nakładki nie warto kupować. W grze poza budynkami nic nie zmieniono mimo wielu sugestii użytkowników. Ronda jak działały fatalnie tak dalej się do niczego nie nadają, gra posiada wiele bugów, nowe budynki mimo że stawiane poprawnie często wchodzą na drogę albo wyświetlają "brak połączenia z drogą". Nic absolutnie nic nie zostało poprawione, może poza plikiem zapisu który póki co mi przestał szwankować jak w poprzedniczce. Ogólnie absolutne oszustwo płacić kasę za mapy i budynki które można bez problemu ściągnąć z legalnie wspieranych stron z modami do gry. WSTYD !!!
Slawo
Populacja +1

Online: 2h 9m

Re: wielkie rozczarowanie!!!!!

Nieprzeczytany postprzez Majsterklepka » 27 sty 2012, o 18:36

Skoro wyszło CXL 2012, mam przez to rozumieć, że poprzedniczka - CXL 2011 - jest już wolna od błędów? Tego się należy spodziewać po odpowiedzialnym wydawcy, jakim bez wątpienia jest Focus Home Interactive - poprawia stare błędy i dopiero wtedy wypuszcza nowy produkt, prawda? Gdzie w takim razie mogę znaleźć nowego patcha (nowszego niż 1.5.0.75)?
Majsterklepka
Populacja +1

Online: 1h 12m

• Reklama

Powrót do Ogólna dyskusja